سازمان مجاهدین خلق یک فرقه تروریستی است که از همه منابع مشکوک پول دریافت می‌کند و سازمان‌های پوششی و دولت‌ها و نهاد‌ها، شامل سرویس‌های اطلاعاتی وابسته به بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی اغلب از آن به‌مثابه ابزاری برای پیشبرد برنامه‌های ضدایرانی استفاده می‌کنند.

به گزارش سرویس بین‌الملل بنیاد هابیلیان، دکتر امیل نخله، افسر ارشد سابق سرویس اطلاعاتی و مدیر بنیانگذار «مرکز تحلیل راهبردی اسلام سیاسی» در آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، مقاله‌ای را در لوبلاگ درباره تقلای جنگ‌طلبان آمریکا برای حمله به ایران نوشته است. او در این مقاله مطرح می‌کند که تخریب گسترده عراق و هزینه دهشتناک انسانی و مادی‌ای که «آزادسازی» آمریکا بر این کشور تحمیل کرده است، در مقایسه با پیامدهای حمله احتمالی ترامپ و متحدان اسرائیلی و سعودی او به ایران ناچیز خواهد بود.  

نخله با مقایسه خیره‌سری‌های دولت ترامپ و بی‌اعتنایی آن به پیش‌بینی‌های راهبردی درخصوص آینده ایران پس از حمله احتمالی به آن با بی‌توجهی‌های دولت بوش به هشدارها درخصوص آینده عراق پس از صدام، بیان می‌کند که ایران‌هراسان در درون دولت ترامپ حتی بیش از جنگ‌طلبان دولت بوش که حمله به عراق را رقم زدند، به دنبال تهاجم به ایران هستند.   

عضو شورای روابط خارجی آمریکا، از میان سیاست‌گذاران دولت ترامپ که به ایران‌هراسی دامن می‌زنند، به‌طور ویژه به جان بولتون و رودی جولیانی اشاره می‌کند؛ دو نفری که از سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) به‌عنوان آلترناتیوهای مشروع دولت ایران نام می‌برند. در این‌جا، نخله اظهار می‌کند که از نظر او سازمان مجاهدین خلق یک «فرقه تروریستی» است:

«سازمان مجاهدین خلق یک فرقه تروریستی است که از همه منابع مشکوک پول دریافت می‌کند و سازمان‌های پوششی و دولت‌ها و نهاد‌ها، شامل سرویس‌های اطلاعاتی وابسته به بازیگران منطقه‌ای و بین‌المللی اغلب از آن به‌مثابه ابزاری برای پیشبرد برنامه‌های ضدایرانی استفاده می‌کنند.»

مدیر انستیتو سیاست امنیتی جهانی و ملی در دانشگاه نیومکزیکو در ادامه مقاله خود هشدار می‌دهد که سازمان مجاهدین خلق ممکن است به نسخه ایرانی «کنگره ملی عراق»، گروه اپوزسیون تبعیدی رژیم صدام تحت رهبری احمد چلبی، تبدیل شود؛ گروهی که نومحافظه‌کاران در واشنگتن در اوایل دهه 2000 میلادی بی‌وقفه به آن پروبال می‌دانند تا با دستاویزقراردادن ادعاهای بی‌اساس آن، زمینه لازم برای حمله به عراق را مهیا کنند: 

«به‌طور مشابه، دولت بوش احمد چلبی، تبعیدی عراقی و سازمان تأسیسی او، کنگره ملی عراق، را به عنوان جایگزین قانونی برای رژیم صدام در عراق در نظر گفته بود. چنی، معاون رئیس جمهور، و رامسفلد، وزیر دفاع، در حجم بالا مشغول دادوستد روغن مار با چلبی شدند. چلبی در تحریک آمریکا برای حمله به عراق به بهای هزاران هزار دلار و جان هزاران آمریکایی و عراقی نقش مهمی را ایفا کرد. عراق هنوز از آن جنگ فاجعه‌بار و غیرضروری قامت راست نکرده است. بولتون و جولیانی همان‌قدر مستعد پذیرش ادعاهای مجاهدین خلق هستند که چنی و رامسفلد نسبت به چلبی بودند.»